Inspirerende Ontmoetingen

Stacks Image 508
Laat je door dit boek inspireren!
Het door Eric van der Wal geschreven boek Inspirerende Ontmoetingen is toekomstgericht en uit het leven gegrepen. Het gaat over overleven in deze hectische wereld. Over de ellendige gevolgen van aspecten in je leven, waar je geen zin meer in hebt. En wat je kunt doen om dat te voorkomen. Het raakt je en geeft voeding voor je persoonlijke ontwikkeling en groei.

Dit boek helpt mensen om open en eerlijk te zijn tegenover zichzelf. Om niet te verlammen door alleen te doen wat anderen verwachten. Het spoort aan om oorspronkelijk te zijn en de juiste keuzes te maken. Dit vanuit ambitie zonder geldelijk gewin. Een absolute aanrader wanneer persoonlijke ontwikkeling en groei je bezighouden. Met nieuwe ontboezemingen van toonaangevende persoonlijkheden. Het maakt tevens duidelijk wat energieonttrekers met je doen Met onder anderen Neelie Kroes, Dries van Agt en Hans Wiegel.

lees meer. Bestel uw boek hier of ga naar de erkende boekhandel. Of de iPad versie!
denkidee heeft mede op basis van dit boek een aantal producten aansprekend verder ontwikkeld en verbeterd.
Recensies Inspirerende Ontmoetingen
Stacks Image 617
Thijs Slegers (Voetbal International):
“Dit boek van Eric van der Wal dwingt mij eerlijk te zijn tegenover mezelf. Had ik het eerder gelezen dan was ik sneller zelf op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging.”
Stacks Image 669
Daniël Dekker (AvroTros Radio):
“Dit boek geeft je daadwerkelijk inspiratie om na te denken over jezelf. Persoonlijk en met passie geschreven.”
Stacks Image 664
Evert Santegoeds (Weekblad Privé):
“Ik las het in één adem uit en vond het heel INSPIREREND!”
Stacks Image 659
Bert van Oostveen (Directeur betaald voetbal KNVB):
"Het zet aan tot bewustwording en laat je nadenken over je eigen levensfase en de kwaliteit van je relaties. Het is bijzonder fascinerend te lezen hoe deze prominente en zonder meer intrigerende personen hiermee omgaan en hun eigen struikelblokken overwinnen."
Stacks Image 654
Mathieu Weggeman (Hoogleraar TU Eindhoven):
“Wat Kamminga in het voorwoord zegt, is gerealiseerd: het gaat over wat mensen drijft, wat hun missie is, en dat maakt het boek nogal uniek. Ik vind creagogiek een creatief en rijk concept.”
Stacks Image 649
Ben Verwaayen:
“Het is makkelijk leesbaar en dat is knap.”
Stacks Image 622
Jelle Goes (Technisch manager KNVB):
“Dit boek heeft mij als ‘lerende’ coach geleerd, dat ik het beste vanuit een helikopterview kan functioneren. Ik herken me in een aantal karakters zoals die uit de ontmoetingen naar voren zijn gekomen: fascinerend en inspirerend.”
kijkverrijkend,
prestatieverbeterend
&
voldoeninggevend! ©
mens en ontwikkeling denkidee b.v. | merk sterk teamgedrag . begeleiding . leiderschap . advies | Hans Memlinglaan 22, 3723 WJ Bilthoven |
tel.: +31 (0)30 228 12 89
| vertel@denkidee.nl | KvK Utrecht 30.14.52.70. | BTW/VAT nr. NL / 0753.17.527 | algemene voorwaarden | sitemap | landingspagina |